Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kde koupit fóliové obálky? Dáme vám nápovědu

Gdzie kupić koperty foliowe? Podpowiadamy

Adrian Koźlik |

Fóliové obálky jsou velmi oblíbené ve světě e-commerce přepravy a jsou široce používanou možností balení, protože chrání produkty pomocí zabudovaného tlumení. Navíc díky své hmotnosti snižují náklady na dopravu. Ale co přesně jsou fóliové obálky ?

Fóliové obálky jsou lehké, ale odolné obálky určené k přepravě produktů. Vybaveno samotěsnící rolovanou hranou. Díky svým rozměrům nezaberou mnoho místa při přepravě. Jsou k dispozici v mnoha velikostech a stylech.

Proč se vyplatí vybírat foliové obálky?

foliopaki kurierskie Pokud jste se ještě nerozhodli dát fóliovým obálkám šanci, představujeme jejich výhody, které vám pomohou při rozhodování a zkvalitní vaše dodávky.

  • 1. Fóliové obálky jsou levné.

Nejdůležitější výhodou fóliových obálek je jejich cenová dostupnost. Poštovní krabice podobné velikosti mohou při velkoobchodním nákupu stát až 0,70 g za kus a fóliové obálky obvykle stojí kolem 0,25 g při velkoobchodním nákupu.

  • 2. Fóliové obálky šetří místo.

Fóliové obálky nezaberou oproti kartonové krabici téměř žádné místo a navíc umožňují esteticky a rychle zabalit větší množství balíků.

  • 3.Polyure obálky lze přizpůsobit.

Personalizované fóliové obálky jsou dobrým způsobem pro jemný marketing. Váš příjemce se díky tomu bude cítit výjimečně. Navíc je cena personalizace fóliových obálek mnohem levnější než personalizace krabic.

Zajímá vás, zda jsou plastové obálky dostatečně bezpečné pro přepravu vašeho produktu? Poškození při přepravě je nešťastná realita, ale některým z nich lze velmi snadno předejít. Některé fóliové obálky mají vnitřek s bublinkovou podšívkou, což v některých případech poskytuje dodatečnou ochranu a maximalizuje bezpečnost.

Fóliové obálky - na dosah ruky

Fóliové obálky jsou široce dostupné, skladuje je mnoho stacionárních obchodů. Bohužel ne vždy splňují naše očekávání a neumíme je personalizovat. Sortiment je omezen i co do velikostí.

foliopaki kurierskie Internetové obchody poskytují možnost srovnání cen, díky čemuž máme možnost vybrat si tu nejlepší nabídku. Navíc máme možnost personalizovat fóliové obálky dle vlastního uvážení, což jde ruku v ruce s atraktivními slevami při hromadném nákupu.

Fóliové obálky a životní prostředí.

Fóliové obálky mají velmi pozitivní vliv na ochranu životního prostředí. Samotná výroba obálek není pro naši planetu škodlivá, ale když se při výrobě používají chemikálie nebo ropa, může to přispívat ke znečištění a vysoké spotřebě energie.

Další výhodou fóliových obálek je, že se dají recyklovat, v některých obchodech s potravinami a maloobchodě jsou tzv. „drop-off“ – to jsou místa, kde můžete nechat plastové tašky, které budou recyklovány.Výhodou fóliových obálek je také možnost je znovu použít. Záleží však na tom, jak zákazník obálku otevře. Po vložení produktu opatrně otevřete obálku a pevně ji zalepte balicí páskou.

1 komentář

Chciałambym kupić przezroczyste woreczki ew.torby np 60× 100

Krysia.basek,

Zanechat komentář