Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaký materiál je pro kuchyňskou zástěru nejlepší? Podívejte se na to hned!

Jaki materiał na fartuch kuchenny jest najlepszy? Sprawdź już teraz!

Adrian Koźlik |

Víš, že..

Největší nárůst obliby zástěry zaznamenaly po prvním pořadu o vaření odvysílaném v televizi. V roce 1963 se Julia Child objevila v programu „The French Chef“ při přípravě boeuf Bourguignon a tato událost učinila ze zástěr nepostradatelný prvek kuchyňského oděvu dodnes.

Kuchyňské zástěry jsou v mnoha variantách. Od různých barev, stylů až po typy látek, ze kterých jsou vyrobeny.

Správný materiál pro kuchyňskou zástěru - který si vybrat?

fartuch kuchenny Výběr kuchyňské zástěry je docela problém. K tomu vám pomůže znalost dostupných látek a jejich vlastností.

Bavlna

Tato velmi oblíbená látka se nejčastěji volí pro výrobu kuchyňských zástěrek . Budou užitečné mimo jiné: při pečení nebo práci se suchými výrobky. Bavlněné kuchyňské zástěry nejsou voděodolné ani nepromokavé, takže neochrání vaše oblečení před promoknutím. Nejčastěji se kuchyňské zástěry vyrobené z bavlny používají v domácích kuchyních, pekárnách a jiném kuchyňském prostředí.

Guma nebo nylon

Je to o něco těžší látka než bavlna, ale je také odolnější. Ideální pro uživatele, kteří přicházejí do styku s vodou. Kuchyňské zástěry z tohoto materiálu se běžně používají pro práci s chemikáliemi, malířskými prostředky a dalšími materiály, které mohou oděv snadno poškodit.

Kůže

Není to tak oblíbený materiál jako dva výše zmíněné, ale je to velmi odolný materiál na výběr. Kuchyňské zástěry vyrobené z kůže poskytují účinnou ochranu, takže se skvěle hodí do mnoha různých prostředí.

Jiné materiály

V závislosti na prostředí, ve kterém budete kuchyňskou zástěru používat, musíte zvolit vhodný materiál. Na místa, kde je pravděpodobné, že zmoknete, se vyplatí použít voděodolné materiály. Pokud byste však chtěli, aby vám kuchyňská zástěra sloužila při vaření nebo podávání, použijte bavlněné varianty.

Jakmile budete vědět, z jakého materiálu bude vaše kuchyňská zástěra vyrobena, je čas vybrat ten správný styl.

Jak si vybrat správný styl kuchyňské zástěry?

fartuch kuchenny Když přemýšlíme o zástěře, představíme si klasickou zástěru s podvazky, ale není to jediný typ kuchyňské zástěry . Podívejte se na další varianty!

  • Bistro kuchyňská zástěra

Velmi oblíbený styl zástěry v hotelnictví. Jsou dlouhé a zavazují se v pase. Vypadají velmi profesionálně, takže jsou skvělou volbou pro číšníky ve formálních restauracích.

  • Kuchyňská zástěra Cobbler

Je to zástěra se zavazováním na obou stranách kolem pasu. Poskytnou ochranu přední a zadní části oděvu a zároveň umožní maximální volnost pohybu. Používají se především v průmyslovém prostředí, nemocnicích, továrnách a mnoha dalších!

  • Pasové zástěry

Jedná se o lehké kuchyňské zástěry uvázané kolem pasu. Další výhodou těchto zástěr je jejich délka. Jsou krátké, takže neomezují v pohybu. Pasové zástěry jsou vhodnou variantou pro lidi, kteří pracují v baru, v kavárně nebo dokonce na speciálních akcích.

Najít perfektní kuchyňskou zástěru je snadné, pokud víte, jaké možnosti máte. Určení toho, k čemu jej budeme používat, nám umožní rozhodovat se mnohem rychleji. Existuje mnoho různých prostředí, která vyžadují kuchyňskou zástěru pro práci, takže nalezení té správné bude nejen praktickou volbou, ale také dobrou investicí.

Chcete se o kuchyňských zástěrách dozvědět více? Klikněte zde!

Zanechat komentář