Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaký dárek vybrat ke Dni matek 2021?

Jaki prezent wybrać na dzień matki 2021?

Adrian Koźlik |

Duben se pomalu chýlí ke konci, květen je za dveřmi. A co to obnáší? Samozřejmě, že je Den matek! V tomto krásném měsíci slaví svátek každá žena, která hraje tu nejkrásnější roli na světě. V tento nádherný den stojí za to postarat se o jedinečnou atmosféru a drobné dárky. Symbolický, ale originální dárek bude dokonalým poděkováním za maminčinu péči a vřelost.

Jaký dárek mám vybrat pro maminku?

Tuto otázku si klade mnoho lidí. Jaký dárek udělá mojí mamince radost? Odpověď je překvapivě jednoduchá, KAŽDÝ! Protože to, co se opravdu počítá, je paměť a gesta. Pokud vám můžeme napovědět... Personalizované dárky jsou velmi oblíbené: hrnek, zástěra, polštář nebo třeba bavlněná taška? Stylové a praktické dárky se jménem, ​​zajímavým nápisem nebo krásnou grafikou osloví každou ženu! Navíc vám každý den připomene toho, kdo vám ho dal. Speciálně pro tuto příležitost jsme připravili skvělé produkty za dostupnou cenu. Kreativní návrhy a balíčky pro každý rozpočet! Podívej se sám!

Abychom vám usnadnili hledání dokonalého dárku, níže uvádíme odkazy na naše nejlepší produkty.

1. Krásná a velmi praktická bavlněná taška s květinovým vzorem. Řekni nám jméno své mámy a my to dáme na tašku! Dzień matki 2021

Bavlněná taška "VELKÁ MÁMA"

2. Hrnek na latte se zlatým a černým nápisem. Klasický hrnek s potiskem v módních barvách je perfektním tipem na dárek.

Hrnek s potiskem "Mami, jsi můj poklad!"

3. Malý polštářek s potiskem "Je jen jedna královna" určitě vykouzlí úsměv na tváři Vaší maminky! Přesvědčte se sami, připravili jsme mnoho zajímavých vzorů!

Polštář ke Dni matek "Je jen jedna královna!"

4. Balíček polštář + hrnek - to je dobré řešení pro lidi, kteří oceňují konzistenci v dekoru.

Dárková sada ke Dni matek "Friend Forever!"

Popusťte uzdu své kreativitě ke Dni matek!

Nebo možná máte svůj vlastní design a rádi byste jej přetvořili na hrnek, tašku nebo polštář? MY vám s tím pomůžeme! Individuální digitální tisky zhotovujeme již od 1 kusu. Pošlete nám svou grafiku a my vám připravíme vizualizaci. Pokud máte nějaké pochybnosti, napište nám, pokusíme se vám pomoci a odpovědět na všechny vaše otázky! 😀

Zanechat komentář