Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jezero Solina - mapa pláží na Solině

Jezioro Solińskie - mapa plaż nad Soliną

Tomasz Woźniak |

Jezero Solina je skutečnou perlou pohoří Bieszczady a přitahuje davy turistů toužících po odpočinku u vody. Nachází se v srdci hornaté oblasti a je místem, které nabízí nejen malebné pláže a oblasti ke koupání, ale také nespočet možností, jak aktivně trávit čas – od výletů na kajaku až po plavby na výletních lodích. Ale víte, kde jsou nejlepší pláže na tomto kouzelném jezeře? Jak se dostat na nejatraktivnější místa a co stojí za to během pobytu vidět? Zveme vás na fascinující cestu kolem jezera Solina a jeho okolí!

Polanczyk

Polańczyk je rozhodně největším a nejoblíbenějším turistickým centrem na jezeře Solina . Lázeňské středisko od roku 1999, má nejrozsáhlejší ubytovací základnu, širokou gastronomickou nabídku a dvě písečné pláže s místy ke koupání. Je výborným výchozím bodem pro místní turistické stezky, ale není to nejlepší místo pro výlet do Vysokých Bieszczad - přístup k nejnavštěvovanějším stezkám trvá asi hodinu. Je zde mnoho půjčoven vodního vybavení a dřevěných lehátek - nudit se zde rozhodně nebudete!



Solina

Solina je druhé největší a nejoblíbenější místo na jezeře Solina . Stejně jako Polańczyk nabízí široký výběr ubytování a četné atrakce. Je však třeba připomenout, že Solina je rozdělena na dvě části - jedna se nachází v blízkosti parkovišť a promenády vedoucí k přehradě nemá přímý přístup k jezeru a plážím , zatímco druhá, která se nachází na druhé straně přehrada, má písečnou pláž Solina , přístavy a lodě kotvící zde výlety.

Wołkowyja

Wołkowyja je město s mnohem menším turistickým ruchem než v Polańczyku nebo Solině. Přesto se obec rozhodla vytvořit umělou, písečnou pláž s koupalištěm. V blízkosti pláže je také marina s loděmi, šlapadly a dřevěnými lehátky k pronájmu. Wołkowyja má výhodnou polohu pro přístup do Bieszczadského národního parku - doba jízdy na nejatraktivnější stezky je přibližně 40-50 minut.

Bukové dřevo

Bukowiec je malá rekreační vesnička s nabídkou agroturistických farem, altánek, pokojů pro hosty, ale i kempu a kempu. Nepopiratelnou výhodou Bukowiec je jeho poloha - přestože se nachází v blízkosti jezera Solina , je relativně blízko k nejkrásnějším částem Vysokých Bieszczady (doba cestování do nejoblíbenějších výchozích bodů je to asi 40 minut).

dodávka

Malebně položený Zawóz si v posledních letech získal oblibu. Je to dáno výraznými změnami, které se v tomto městečku udály – vzniklo zde mnoho nových a zajímavých možností ubytování, zvláště oblíbené jsou mobilní domy. V sezóně je na břehu jezera také bar, hojně navštěvovaný turisty. Zawóz je skvělým místem pro klidnou a klidnou dovolenou. Doba jízdy ze Zawozu k nejoblíbenějším stezkám v Národním parku Bieszczady je přibližně 50 minut.

Myczkowce

Myczkowce jsou především výborným výchozím bodem pro turistické stezky. Je zde přes desítku tras s různou náročností, které vedou na zajímavá místa, vyhlídky a zajímavá zákoutí přírody. Přímo u přehrady v Myczkowcích jsou informační tabule zobrazující všechny dostupné trasy.

Verlas

Werlas je malé město, které lze označit jako „hluboká díra“. Nachází se na samém konci poloostrova, takže dostat se sem je téměř zázrak. Pokud hledáte místo, kde se můžete zcela odpojit od... světe, bude pro vás Werlas skutečným rájem. Na samém cípu poloostrova je pouze kemp (asi divoký).

Olše

Olchowiec je typickou bieszczadskou skrýší. Pokud utíkáte před civilizačním shonem a hledáte místo, kde čas plyne trochu pomaleji, Olchowiec může být ideální volbou. Na jezeře najdete dvě nehlídané travnaté pláže a několik půjčoven vodního vybavení a lehátek . Doba jízdy z Olchowiec k nejoblíbenějším stezkám v Národním parku Bieszczady je asi 50 minut.

Chrewt

Chrewt je malé městečko s vlastní písečnou pláží a přístavem. Život zde plyne svým vlastním, neuspěchaným rytmem. Toto místo bude také ideální oázou klidu pro ty, kteří chtějí uniknout před shonem. Doba jízdy z Chrewtu k nejoblíbenějším stezkám v Národním parku Bieszczady je přibližně 50 minut.

Teleśnica Oszwarowa

Teleśnica Oszwarowa je pravděpodobně nejvýchodnějším městem na jezeře Solina . K dispozici je kemp, kemp, bar, obchod a přístav s možností zapůjčení loděk, šlapadel a lehátek . Dostat se na toto místo je poměrně riskantní, ale pro ty, kteří milují skutečnou izolaci od světa, se Teleśnica Oszwarowa může ukázat jako skutečný ráj.

souhrn

Jezero Solina , které se nachází v srdci pohoří Bieszczady, nabízí mnoho malebných pláží , které mohou připomínat písečné pobřeží Baltského moře. Místa jako Polańczyk a Solina nabízejí široké pláže s písčitým pobřežím, ideální pro koupání a relaxaci. Klidná atmosféra a okolní hory z něj dělají ideální místo k odpočinku a regeneraci. Bez ohledu na zvolené město na jezeře Solina si každý najde to své - od aktivního odpočinku až po klidnou, klidnou dovolenou uprostřed přírody.

Zanechat komentář