Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Lze na rustikální svatbě použít papírové talíře?

Czy na weselu rustykalnym mogą być papierowe talerzyki?

Adrian Koźlik |

Víš, že…

Kytice nevěsty se tradičně skládala z květin a bylinek, které měly chránit před zlými duchy a přinášet štěstí. Svatební kytice jsou dnes spíše dekorativní a přizpůsobené stylu svatby.

Plánování svatby je docela výzva, mnoho párů už plánuje téma a styl dlouho před stanovením data. Víme také, že pořádání takové akce s sebou nese nemalé náklady, a proto je důležité vědět, čeho se můžete vzdát, abyste ušetřili peníze, aniž by byl narušen vzhled a estetika akce.

V dnešní době se stále více lidí rozhoduje uspořádat svatby v rustikálním stylu, který je spojen s jednoduchostí, přirozeností a blízkostí k přírodě. S oblibou tohoto stylu nás stále více zajímá, jaké pokrmy a dekorace se k této atmosféře budou nejvíce hodit.

talerzyki papierowe Papírové talíře mohou být praktické, snadno použitelné a levnější než keramické nebo skleněné talíře. Záleží přitom na tom, jak moc se chceme zaměřit na estetiku a eleganci. Pokud chceme navodit formálnější atmosféru, je lepší zvolit elegantnější nádobí.

Za připomenutí stojí i dopad na životní prostředí, protože papírové talíře jsou jednorázové a vytvářejí odpad. Možná budete chtít zvážit alternativy, jako je biologicky rozložitelné nádobí nebo přinést si vlastní nádobí. Papírové talíře jsou šetrné k životnímu prostředí, protože je lze po použití snadno zlikvidovat. Aby však papírové talíře ladily s rustikálním stylem svatby, je potřeba zvolit správné vzory a barvy.

Jaké papírové talíře si vybrat?

Rustikálním dekoracím dominují přírodní materiály jako dřevo, sláma a kámen. Z tohoto důvodu se vyplatí vybírat papírové talíře v zemitých barvách, jako je hnědá, béžová, zelená nebo žlutá. Pokud chcete přidat trochu barvy, můžete přidat akcenty v podobě jemných květů nebo listů. Můžete zvolit i klasičtější bílé talíře a výzdobu stolu zpestřit přidáním květin, svíček nebo ručně vyráběných dekorací.

Rustikálnímu stylu by měla ladit nejen barva, ale i vzory na talířích. Ideální volbou budou rostlinné motivy, listy nebo větve související s přírodou. K rustikálnímu stylu budou ladit i kostkované nebo pruhované talíře.

Proč se vyplatí vybírat papírové talíře?

Rustikální svatba je především venkovní akce. Často se organizují na zahradách, loukách nebo pod stany. V takové situaci se použití keramického nebo skleněného nádobí může ukázat jako problematické. Takové nádobí je velmi křehké a těžké, což znamená, že jeho přeprava a manipulace na večírku může být obtížná a nepraktická. Papírové talíře jsou mnohem lehčí a pohodlnější na přepravu, což jistě usnadní práci odpovědným za svatbu.

Dalším argumentem ve prospěch papírových talířů je jejich cena. Jsou rozhodně levnější než keramické nebo skleněné desky. Organizace svatby obvykle obnáší mnoho nákladů, jako je pronájem sálu, catering, dekorace a květiny. Proto může být použití levnějšího nádobí pro váš rozpočet výhodné. Samozřejmě je na místě připomenout, že při používání papírových talířů vzniká odpad, který může mít negativní ekologický dopad, ale pokud se je budeme snažit správně zlikvidovat, budeme si moci užít estetickou a originální svatbu.

Suma sumárum, papírové talíře jsou skvělou volbou pro rustikální svatbu. Snadněji se přepravují a skladují, jsou ekonomičtější, snadněji se zdobí a jsou šetrné k životnímu prostředí. Jejich použití může ušetřit čas i peníze a zároveň umocnit rustikální charakter svatby.

Zanechat komentář