Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Nejkrásnější restaurační zahrádky ve Varšavě a Krakově – seznamte se s top 5

Najpiękniejsze ogródki restauracyjne w Warszawie i Krakowie - poznaj top 5

Tomasz Woźniak |

V létě, když to počasí dovolí, restaurace často povzbuzují návštěvníky díky svým zahrádkám, které se většinou nacházejí před nebo za budovou restaurace. Je to ideální místo k jídlu lahodných pokrmů, pití dobrého pití a obdivování kouzla okolí. V tomto článku si představíme top 5 restaurací ve Varšavě a Krakově, které stojí za to navštívit.

Krakov - 5 nejlepších restauračních zahrádek ve městě králů

Krakov je známý svými malými kavárnami obklopujícími úzké uličky tržiště a Kazimierz je večer plný života, ale jen některé z nich jsou známé svými krásnými zahrádkami restaurací, které lahodí oku a přitahují turisty. Mezi nimi najdeme:

U Ziyada

Zahrada se nachází na terase zámku, odkud jsou úchvatné výhledy na okolní zeleň, řeku Vislu a panorama Krakova. Je ideálním místem pro romantickou večeři, rodinná setkání nebo odpočinek na lehátku uprostřed přírody.

Meho Cafe – Bar & Garden

Kavárna, která se nachází vedle Mehofferova muzea, je krásná zahrada, která vám umožní odpočinout si od shonu města. Zajímavostí je, že zahrada je součástí umělcovy bývalé zahrady, což místu dodává umělecký ráz a klid. Toto místo dokonale spojuje historii s moderností. Pokud budete procházet ulicí Krupnicza, určitě se u tohoto místa zastavte na kávu!

Takt Restobistro

Toto místo se nachází na střeše Hudební akademie, kde podávají oběd. Jízdu výtahem často doprovází vážná hudba a venku je nádherné panorama celého Krakova. Díky takovým krásným okolnostem je každý okamžik strávený v Metrum RestoBistro jedinečný. K dispozici je také chill zóna obklopená dřevěnými lehátky . Ideální místo pro každou denní dobu.

Restaurace Cafe Oranżeria

Restaurace Cafe Oranżeria je unikátní místo, které se nachází v nejvyšším patře hotelu Kossak na Plac Kossaka 1 v Krakově. Jedná se o elegantní restauraci, která nabízí nejen vynikající kuchyni, ale také úchvatný výhled na panorama Krakova včetně královského hradu Wawel, řeky Visly a Starého Města. Pokud hledáte prvotřídní restauraci, je to ideální volba.

Divoké víno

Restaurace se nachází v samém srdci Krakova, ale zahrádka se nachází ve dvoře nájemních domů. Díky tomuto řešení, přímo v centru, si můžete na chvíli odpočinout od ruchu velkoměsta. Nechybí pohodlná zahradní lehátka a pohodlné pufy. Ideální místo pro drink s přáteli.

Varšava - top 5 restauračních zahrádek v hlavním městě

Varšava i Krakov vás mohou překvapit autenticitou restaurací na každém náměstí města. Níže uvádíme našich 5 návrhů, které nás obzvláště zaujaly:

Kanec

DZiK, tedy Dům zábavy a kultury, je unikátní místo na mapě Varšavy, které spojuje funkce klubu, kavárny, restaurace a kulturního prostoru. Nachází se v historické vile v Mokotówě a přitahuje rozmanité publikum díky své široké kulturní a zábavní nabídce. V jeho dekoru se snoubí vintage s moderností, která zaujme na první pohled.

Večerní bar

Večerní bar je ideálním místem pro letní setkání s přáteli po setmění. Pohodlné pufy, palety a dřevěná zahradní lehátka dodávají tomuto místu ucelený charakter. Bohatý nápojový lístek, profesionální obsluha a atraktivní lokalita činí z Wieczorny Baru oblíbené místo setkávání obyvatel a turistů hledajících odpočinek a zábavu.

Bar Coach House

Wozownia Bar je jedinečné místo na mapě Varšavy, které spojuje historii s moderním stylem a jedinečnou atmosférou. Nachází se v historickém Coach House v Al. Ujazdowskie 6, což mu dodává jedinečný charakter. Je to ideální místo pro poznávání nových lidí nebo slouží jako místo pro rychlé setkání s přáteli. Pokud máte volný večer, stavte se do Coach House.

Obývací kuchyně

Na mapě Varšavy je to zatím neobvyklé místo. Jejich inovativní přístup ke gastronomii z nich udělal jedno z nejzajímavějších míst na mapě hlavního města. Hosté mají možnost pozorovat a podílet se na procesu přípravy pokrmů pod dohledem zkušených kuchařů. Každé jídlo je skutečnou přehlídkou kulinářské kreativity. Je ideálním místem pro milovníky dobré kuchyně a inovativních kulinářských zážitků.

Ale Víno

Poslední restaurace na našem seznamu nabízí vinárnu, kde si můžete vychutnat široký výběr vín z různých oblastí světa a příjemnou atmosféru k degustaci a relaxaci. Bar se nachází v centrální části Varšavy, díky čemuž je snadno dostupný jak obyvatelům města, tak turistům. Kromě vynikajících vín nabízí Ale Wino také lahodné občerstvení a tapas, které se perfektně hodí k podávaným nápojům. Nabídka je často sezónní a přizpůsobená aktuálním preferencím a gastronomickým trendům.

V Krakově a Varšavě najdete restaurace a bary, které potěší nejen svou jedinečnou atmosférou, ale také vysokou kulinářskou kvalitou a jedinečnými zážitky. Každé z těchto míst uspokojí nejen jazýčky, ale také nabízí nezapomenutelný estetický zážitek a kulinářskou cestu místními i mezinárodními chutěmi.

 

Zanechat komentář